您的位置: 主页 > 经典范文 >

英语高考范文(18篇)

时间:2023-03-02 16:13:29  来源:养殖之家网   作者:

英语高考范文(第1篇)

  Last Monday, my father said goodbye to my mother and me and went on a business trip. He would be away for three days. Just the next morning I found my mother wasn’t feeling well. She had a cold. I immediately went to get her some medicine and then prepared some noodles for her.

  With my special care, my mother recovered quickly. When my father came back home, my mother told him what had happened. He praised me for what I had done.

  I feel very happy that I have done something for my mother.

英语高考范文(第2篇)

  假如你是大学一年级新生李华。开学之初,你的英语老师MsLi希望了解每位同学的英语学习情况,并征求教学建议。请按以下要点用英语给她写一封信。

  1、对英语学习的'认识;

  2、自己目前的英语水平;

  3、自己英语学习存在的主要问题;

  4、对英语教学的两点建议。

  作文地带提示您注意:

  1、词数100左右;

  2、信的开头和结尾已给出。

Dear Ms Li,

  I'm very happy to have you as our English teacher.

  ------------------------------------------

  Thank you!

  Li Hua

  One Possible Version:

Dear Ms Li,

  I'm very happy to have you as our English teacher.

  As the world is becoming a global village, English is getting more and more important, so mastering English means we can see the world through a new window.

  My English is just OK and the two main problem in my study are that I feel it difficult to learn words by heart, and that I often feel nervous when speaking English. I really hope that you can give me good advice on how to memorize new words. Another suggestion is to give us more chances to practice speaking. I believe we can make much progress in English with your help.

  Thank you!

  Yours,

  Li Hua

英语高考范文(第3篇)

  Diamonds are rare,beautiful,and also quite useful.They are the hardest substance found in nature.That means a diamond can cut any other surface.And only another diamond can make a slight cut in a diamond.

  Diamonds are made from carbon.Carbon is found in all living things,both plant and animal.Much of the carbon in the earth comes from things that once lived.

  Scientists know that the combination of extreme heat and pressure changes carbon into diamonds.Such heat and pressure exist only in the hot,liquid mass of molten rock deep inside the earth.It is thought that millions of years ago this liquid mass pushed upward through cracks in the earth’s crust.As the liquid cooled,the carbon changed into diamond crystals.

  There are only four areas where very many diamonds have been found.

  The first known area was in India,where diamonds were found thousands of years ago.In the 1600’s,travelers from Europe brought back these beautiful stones from India.Diamonds became very popular with the kings and queens of Europe.

  In the 1720’s,diamonds were discovered in Brazil.This discovery came at a good time,too.India’s supply of diamonds was finally running out after 2,500 years of mining the stones.

  In the 1800’s,two other important areas were found in Russia and South Africa.Today,most diamonds used in industry come from Russia.Most diamonds used as gems come from South Africa.Only 25 percent of all diamonds mined are good enough for cutting into gems.

  Most of the diamonds in India were found in stream beds.People would pick up handfuls of gravel from the bottom of the streams and sort out the diamonds.These diamonds were probably carried from where they were formed to India by great sheets of moving ice that covered parts of the earth 20,000 years ago.

  Most diamonds today are not found in stream beds,however.They are mined from rock formations deep inside the earth called pipes.Scientists believe that these are parts of volcanoes that were formed when molten rock pushed upward through the earth’s crust.The hard rock in which diamonds are found is called blue ground,because it is somewhat blue.The blue ground is blasted into large pieces of rock which are carried to the surface by elevator.Then the rocks are carefully crushed so that the diamonds are not destroyed.Next,the crushed material is taken over to washing tables.Here,it flows over boards thickly coated with grease.Since diamonds stick to grease,they are left behind by the rocks and mud which flow down the tables.

  Diamonds,as they are found,do not look very impressive.They are gray,greasy-looking pebbles.Experienced diamond miners can tell a diamond immediately.But some people have carried around an unusual pebble for weeks before finding out that they had got a diamond.

英语高考范文(第4篇)

Dear ______ ,

①I have learned with delight that you ______(祝贺事由). ②I would like to extend to you my utmost congratulations on ______. ③You must be ______. ④And I feel very happy for you.

⑤ ______(所取得的成绩)is quite exciting news! ⑥I know this is surely owing to ______(被祝贺人过去的努力).⑦It is a reward you richly deserve for your ______(被祝贺人的优点).

⑧Kindly let me know when you ______(咨询对方何时有空).⑨I hope ______(表达自己的愿望). ⑩My best wishes for your further success.

Yours sincerely,

Li Ming

英语高考范文(第5篇)

目前,学校存在少数学生考试作弊现象。请以“ my opinion on cheating in examination ”为题,写一篇短文 。

主要原因

考试偏多,偏难,多 mination "heating i nt。

不用功,懒惰

取悦父母,老师

个人看法

作弊不对,违反校规

要诚实,努力学习

----其他看法

范文: my opinion on cheating in examination

It is known to us all that some students cheat in examinations at school。

As students ,we often take examinations at school, but sometimes we have too many examinations which are too difficult for us 。 On the one hand , some of us are lazy and don’t work hard at their lessons。 So when taking examinations , they sometimes cheat in order to get better results to please their parents and teachers 。

In my opinion , it is wrong to cheat in examinations because it breaks the rules of schools。 We students should be honest and try to get good results by studying hard instead of cheating in exams 。 What ‘s more , we should improve our study methods and get well prepared for examinations 。



英语高考范文(第6篇)

英语作文是对学生综合能力考核最彻底的一类题型,对单词的掌握、对语法的熟悉程度、谴词造句的能力都会在写作文的水平中体现的一览无余。这里给大家整理了一些有关高考英语作文范文带翻译,希望对大家有所帮助.

英语高考范文(第7篇)

  As the saying that it is never too late to learn, people are advocated tolearn all their lives. Today the world is changing fast, if we get satisfied andstop to improve ourselves, then we will be kicked out soon, so self-improvementare in need of. Reading is the most effective way to get improved. Books provideus all kinds of knowledge, we can know better about the world and make ourselvesthe smart persons. Another way is to go to the gym.

  Doing exercise not onlymakes us look perfect, but also helps us live the healthy lifestyle. So manypeople work in the office and dont have the time to exercise, so they get sickeasily. Only the strong body can make people live well. Reading and takingexercise are the best ways to get self-improvement, it also cost less.

英语高考范文(第8篇)

  正反观点议论文模板

  导入:第1段:Recently we’ve had a discussion about whether we should... (导入话题) Our opinions are divided on this topic.(观点有分歧)

  正文:第2段:Most of the students are in favour of it.(正方观点) Here are the reasons. First... Second... Finally...(列出2~3个zan成的理由)

  第3段:However, the others are strongly against it. (反方观点) Their reasons are as follows. In the first place... What’s more... In addition...(列出2~3个反对的理由)

  结论:第4段:Personally speaking, the advantages overweigh the disadvantages, for it will do us more harm than good, so I support it.(个人观点)

英语高考范文(第9篇)

  The early bird will catch worms

  An old saying "The early bird will catch worms" reminds us that if people want to be successful and outstanding, they must plan ahead of time and make their efforts to overcome all the possible difficulties.

  For example, the Chinese athletes' excellent performance in 2010 Olympic Winter Games in Vancouver is definitely the result of their early planning and hard training. If they don' t set the aim and word work, even though they have the best talents, they can't compete with others and get more medals.

  Another case in point is my learning experience. I was good at English, but I couldn't pass the exam, for I wasn't prepared well before the examination. I had many things to solve at that time. As I met the complex things, I was at a loss. The reason was that I had no plan and involved in many things and didn't study more hard, so I failed.

  In short, the saying shows us the important of planning, working hard and constantly trying.

英语高考范文(第10篇)

  In recent yearsRecently,more and more students have studied hard to go to universityies.(It's actually better for you to use the present continuous tense here coz ur trying to explain a well known concept). However,universities always have some limitations tofor students,like the number of students.So in that case some students often loselost their chances to accept their educationgetting college education.This phenomenon is quite serious.It's a real problem.In our lifeves,we all know that students need to pass the entrance of examination to enter the universityies.And there are many difficulties may happen.

  Always it may happen that some talented students missed their chances of getting to entering their imagining dream universityies in the most important test.When it happened,these students may then loset themselves.In addition,it is terrible for them to leave school to obtaintheother knowledge which is not fitting to them.They could have stayed in their universities which they wanted to go all along but they now are wasting their precious life which is the most important time to do other things which they do not like.On the other hand,our society lost the recourse which they could have given their best.Future more,it brought some negative things including that students who can not go to universities to master of right views.??In a word,that is why it is justified and necessary for the government to intake expansion in Chinese universities.It's not a word Only in this way, more and more students can achieve their dreams of studying in their imagining universities.And only in this way can our country be richer in knowledge.

英语高考范文(第11篇)

  Good morning. I am Professor Armstrong, and I am your laboratory instructor. This class is intended as a necessary part of the course, which Dr Smith will be in charge of. This class will meet twice a week. This laboratory begins at nine. I expect you to be on time. I do not intend to wait for the latecomers or repeat what has already been covered if you miss the explanation. And do not arrive late and interrupt your neighbor. You may as well not come if you can't be on time.

  Attendance is equally important. If you miss three lab classes, you're dropped from the labs—no excuses. You can't complete the course without completing the lab.

  Besides, safety is key here. It's very important to keep things neat and clean, dress properly, and be careful. You may not eat, drink or smoke in the laboratory and you should always clean the counterand wash your hands both before and after the class. Long hair must be tied back. Large clothing must not be worn. Any laboratory accident must be reported immediately.

  I hope you'll enjoy the laboratory. It's a wonderful place, and all the requirements I've just mentioned are to be followed. We will begin today by learning about the microscope.

  1. According to the passage how will be the latecomers be treated?

  A. They will be allowed to enter the class and the teacher will repeat information for them.

  B. They had better come quietly as long as they don't interrupt their neighbor.

  C. They will be dropped from the class if they are late three times.

  D. They will not be given any special consideration.

  2. According to the passage what happens if a student misses three classes?

  A. He can make up the classes.

  B. He will be dropped from the class.

  C. He may be allowed to remain if he has a good excuse.

  D. He can't complete the lab without completing the course.

  3. What should you do if you wear long hair?

  A. You must have it tied back.

  B. You have to cut it.

  C. You will be asked to leave class.

  D. You may as well not come to the lab.

  4. According to the requirements which of the following isn't right?

  A. You must report it immediately if there is any laboratory accident happens.

  B. Don't eat, drink or smoke in the laboratory.

  C. You can dress whatever you like.

  D. Wash your hands both before and after the class.

  答案与解析:

  1. D 推理判断题。根据第1段中 I do not intend to wait for the latecomers or repeat what has already been covered if you miss the explanation 可排除 A;根据第1段最后两句 And do not arrive late and interrupt your neighbor. You may as well not come if you can't be on time 可排除 B;根据第2段第 2 句 If you miss three lab classes, you're dropped from the labs—no excuses 可排除 C。故答案为 D。

  2. B 事实细节题。根据第2段第 2 句 If you miss three lab classes, you're dropped from the labs—no excuses 可知答案为 B。

  3. A 事实细节题。根据第3段倒数第 3 句 Long hair must be tied back 可知答案。

  4. C 推理判断题。根据第3段末句 Any laboratory accident must be reported immediately 可知 A 正确;根据第3段第 3 句 You may not eat, drink or smoke in the laboratory 可知 B 正确;根据第3段第 2 句中的 dress properly 及倒数第 2 句 Large clothing must not be worn 可知 C 不正确。故答案为 C。

英语高考范文(第12篇)

  【例文】

  Different Job Outlooks

  Nowadays university graduates have different job outlooks. For most of them, to find a job with satisfactory pay is their most important wish while majority want to be self – employed. However, a certain number of graduates are not in a hurry to hunt for jobs. They are just waiting for better chances. Toward this point of view, some experts warn that it is not wise to be just waiting. They advise that graduates should find a regular, full-time job as quickly as possible so that they can earn money to support themselves and get working experience, which will help to find a better position later. Moreover, it might be more difficult to find a satisfactory job next year.

  【译文】

  不同的工作观

  如今大学毕业生的就业前景不同。对于大部分孩子来说,要找到一个令人满意的支付工作是他们最重要的希望,而多数是希望能够自我 - 就业。但是,一定数量的毕业生不急于寻找就业机会。他们只是在等待更好的机会。对这一观点,一些专家警告说,只是等待这是不明智的。他们提醒毕业生应该找到一个正规,全职工作,以便尽可能快的挣钱来养活自己和获得工作经验,这将有助于找到更好的更高的位置。此外,明年可能更难找到一个称心如意的工作。

英语高考范文(第13篇)

  一:开头

  句子的开头方式,不要一味地都是主语开头,接着是谓语、宾语,最后再加一个状语.可以把状语置于句首,或用分词做状语等.

  〔原文〕We met at the school gate and went there together early in the morning.

  〔修正〕Early in the morning we met at the school gate and went there together.

  〔原文〕The young man couldn’t help crying when he heard the bad news.

  〔修正〕Hearing the bad news, the young man couldn’t help crying.

  二:经过

  2.在整篇文章中,避免只使用一两个句式,要灵活运用诸如倒装句、强调句、主从复合句、分词状语等.

  ①强调句

  〔原文〕I met him in the street yesterday.

  〔修正〕It was in the street that I met him yesterday.

  It was yesterday that I met him in the street.

  ②由with或without引导的短语.如:

  He sat in a chair with a newspaper in the hand.

  ③分词短语.如:

  Satisfied with the result,He decided to go on with a new experiment.

  ④倒装句.如:

  Only in this way can we achieve our goal.

  Never before have I seen such a wonderful film.

  Not only should we study in the college, but also learn how to be a decent person.

  ⑤省略句.如:

  If so,victory will be ours.

  You can make some changes wherever necessary.

  3.通过分句和合句,增强句子的连贯性和表现力.

  〔原文〕He stopped us half an hour ago. He made us catch the next offender.

  〔修正〕He stopped us half an hour ago and made us catch the next offender.

  〔原文〕We had a short rest. Then we began to play happily. We sang and danced.

  Some told stories. Some played chess.

  〔修正〕After a short rest, we had great fun singing and dancing, telling jokes and playing chess.注意使用不同长度的句子,要结合使用,不能只用短句或只用长句.

  4.学会使用过渡词.如:

  ①递进: then(然后), besides(还有), furthermore(而且), moreover(此外)等.

  ②转折: however(然而), but(但是), on the contrary (相反), after all(毕竟)等.

  ③总结: finally(最后), at last(最后), in brief(总之), in conclusion(最后)等.

  ④强调: indeed(确实), certainly(一定), surely(确定), above all(尤其)等.

  ⑤对比: in the same way(同样地), just as(正如), on the one hand…on the other hand(一方面……另一方面……)等.

  相似的比较: similarly, in the same manner 相反的比较: on the other hand, conversely, whereas, while, instead, nevertheless, in contrast, on the contrary, compared with …,

英语高考范文(第14篇)

Dear David (name of your friends),

Many thanks to you for inviting me to your party. I've spent a sweet night there with you,your family and friends.

Your family members were very nice and hospital. You really made me feel home. Please remember me to your wife. She had prepared a fancy meal. I enjoyed that very much. And also your daughter Cicy. She dances very well. From her I foresee a promising dancer in the future.

Your friends were all easy-going and cute. Especially your collegues. You must keep a harmonious and friendly atmosphere in your office.

Last but not the least, thank you for your Vodka. How do you know that is my favoriate? I have a bottle of Russian Vodka. Hope to enjoy that with you when you come to my home!

Thanks again for your invitaion, your hospitality, your family, your friends, your Vodka and all the fancy memory you brought to me

英语高考范文(第15篇)

  Dear Chris,

  How is everything going?

  I remember we planned to visit Yunnan in July but now bucause my left foot was injured, I cannot go with you as planned.

  I’m sorry about it. Can I suggest that we put it off until early august? I wish you could understand. I’m looking forward to hearing from you soon.

  Yours,

  Joe

英语高考范文(第16篇)

  开头:

  When it comes to ..., some think ...

  There is a public debate today that ...

  A is a commen way of ..., but is it a wise one?

  Recentaly the problem has been brought into focus.

  提出观点:

  Now there is a growing awareness that...

  It is time we explore the truth of ...

  Nowhere in history has the issue been more visible.

  进一步提出观点:

  ... but that is only part of the history.

  Another equally important aspect is ...

  A is but one of the many effects. Another is ...

  Besides, other reasons are...

  提出假想例子的方式:

  Suppose that...

  Just imagine what would be like if...

  It is reasonable to expect...

  It is not surprising that...

  举普通例子:

  For example(instance),...

  ... such as A,B,C and so on (so forth)

  A good case in point is...

  A particular example for this is...

  引用:

  One of the greatest early writers said ...

  "Knowledge is power", such is the remard of ...

  "......". That is how sb comment ( criticize/ praise...).

  "......". How often we hear such words like there.

  讲故事

  (先说故事主体),this story is not rare.

  ..., such delimma we often meet in daily life.

  ..., the story still has a realistic significance.

  提出原因:

  There are many reasons for ...

  Why .... , for one thing,...

  The answer to this problem involves many factors.

  Any discussion about this problem would inevitably involves ...

  The first reason can be obiviously seen.

  Most people would agree that...

  Some people may neglect that in fact ...

  Others suggest that...

  Part of the explanation is ...

  进行对比:

  The advantages for A for outweigh the disadvantages of...

  Although A enjoys a distinct advantage ...

  Indeed , A carries much weight than B when sth is concerned.

  A maybe ... , but it suffers from the disadvantage that...

英语高考范文(第17篇)

  Vienna-In spite of Iraq’s decision to stop oil deliveries, the 11- nation Organization of Petroleum Exporting Countries(OPEC)will not increase production to make up the shortfall, ministers decided Tuesday in Vienna.

  The 11 oil ministers decided to meet again on July 3 to discuss the effects of the Iraq temporary stop. The organization’s president, Charkid Kheria of Algeria, said after the meeting that stocks were high and prices were stable, so quota increases were not necessary.

  The E.U. Commission has expressed concern about Iraq’s output stop. A speaker said OPEC had to take all possible measures to keep or lower the oil price.

  Saudi Arabia’s Oil Minister Ali Al-Nuaimi had earlier said there would not be any shortfall of oil in the market. The organization had already taken steps to fill the gap, he said. OPEC Secretary General Ali Rodriguez added that the period of Iraq’s output stop was not known, so other exporters were not going to lift quotas yet. If the market was destabilized (使……动摇), a suitable response could be made.

  Iraq on Monday stopped shipments of crude oil to protest against the U.N. Security Council’s decision to extend the oil-for-food programme by only a month, instead of the normal six-month renewal. Just before the Vienna meeting, oil prices had gone up, with a barrel of OPEC crude oil selling for 27.05 dollars, up from 26.81 dollars last Friday. North sea oil was at 29.26 dollars Monday evening.

  OPEC wants the oil price to stay within a margin of 22 to 28 dollars and achieved that with cuts in January and March that reduced 2.5 million barrels per day off quotas(配额).

  17. Iraq made the decision to stop oil deliveries because ___________.

  A. oil price is too low in international market.

  B. The U.N. Secretary Council has decided to shorten the time of extension of the oil-for-food programme

  C. Many oil wells were destroyed during the war in the late 1980s

  D. It couldn’t get enough money to develop its economy

  18. The attitude the E.U. Commission took towards Iraq’s output stop is ________.

  A. active B. concerned C. cold D. surprised

  19. The 11 oil ministers decided to meet on July 3 so that _________.

  A. they can persuade Iraq to continue oil production

  B. they can have a talk with the U.N. Security Council

  C. they can have a discussion about the effects of Iraq’s temporary output stop

  D. they can make up their minds to increase oil production

  20. The main idea of the passage is ________.

  A. the oil prices in the world were stable though Iraq has stopped oil deliveries

  B. OPEC has controlled the oil price to stay within a margin of 22 to 28 dollars

  C. OPEC will not increase oil production to make up the shortfall that caused by Iraq

  D. Oil is connected with people’s daily life

  答案与解析:

  这是一篇新闻报道,文章看似难,但设题并不难做,对于这样的题型,我们可以先看题,再采取查读的方式做题,然后再返回读文章印证答案。

  17. B. 由文章后数第二段第一句可知。

  18. B. 由文章第三段可知。

  19. C. 文章第二段第一句说明。

  20. C. 文章开头就点明了OPEC对伊拉克暂停供油的态度,下文又进行了分述。

英语高考范文(第18篇)

  Dear Jack,

  I’m sorry to hear that you are lonely in a new school because you find it hard to make friends because of your shyness. Now I’d like to offer you some advice.First of all, it is normal for you to feel lonely because you are living now in a new environment. Second, you should greet your teachers and classmates when

  meeting them on campus. Third, it will be a good idea if you often express your ideas in class and take an active part in class activities, which can help them learn more about you. I believe you are sure to make new friends soon if you show your friendliness to others.

  I hope everything will be fine with you in the future.

  Yours,

  Li Hua

上一篇:我和书的故事范文(8篇) 下一篇:个人简历在校经历范文(11篇)

相关推荐

单位请假条范文(20篇)

单位请假条范文(20篇)

单位请假条范文(第1篇) 尊敬的公司领导: 本人于xxxx年x月x日登记结婚,并属于晚婚。根据国家有关婚假及...更多

邮件格式范文(9篇)

邮件格式范文(9篇)

邮件格式范文(第1篇) 我是20xx年xx月从xx科借调到区政府办任秘书工作的,主要负责城建、城市管理、环保、...更多

复函的格式及范文(10篇)

复函的格式及范文(10篇)

复函的格式及范文(第1篇) 收件人: ___公司 传真: 电话: 关于: 0412-6734992 13304203625 回复函 紧急...更多

思想汇报范文(18篇)

思想汇报范文(18篇)

思想汇报范文(第1篇) 敬爱的党组织: 自从20__年_月成为硕士研究生后,这一年来我的学习、工作和生活充实...更多

英语范文(7篇)

英语范文(7篇)

英语范文(第1篇) Pirates Treasure--Written by Carol Moore Ten steps from the porch and twenty steps...更多

养殖之家网速递